Buscar
  • Anna Pamplona Bruset

Vertigen

Actualizado: 20 de ago de 2020

Qui no s’ha sentit amb cert vertigen abans de començar una nova etapa? Veus el camí que has de recórrer i et venen tots els mals, penses en la meta com quelcom molt llunyà i el camí com quelcom feixuc.


Em venen molts exemples al cap: quan comences a estudiar una carrera o un màster o un cicle; quan t’acabes d’adonar que estàs embarassada o que seràs pare; quan t’acabes de separar; quan t’han diagnosticat una malaltia i tens un tractament per davant; quan es mor algun ésser estimat; quan t’has de preparar per unes oposicions; quan saps que has de canviar moltes coses de la teva vida i ho comences a fer; quan vols aconseguir estar en forma; quan comences una nova feina; quan comences teràpia.


Tenim tanta pressa sempre que ho volem tot JA. No gaudim ni valorem els petits passos que anem fent dia a dia.


Sabem que el camí no serà fàcil, que tastarem el cel i també l’infern, que tindrem dies bons i dies d’estar al pou. Potser per això moltes vegades agafem dreceres, per no patir. Tot i que, evidentment, acabem patint.


Enmig de quin camí estàs tu? O potser l’acabes de començar? O potser ja estàs arribant al final? Se t’està fent feixuc? Estàs centrat en la meta o vas gaudint de cada petit pas?


👉 psicologia online i presencial, a Santa Coloma de Farners (Girona). Contacte a través de la plana web www.annapamplona.com #psicologia #psicoterapia #psicologos #psicologosantacolomadefarners #psicologoonline #psicologogirona #psicoterapiaonline #psicoterapiasantscolomadefarners


7 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Botons