• Anna Pamplona Bruset

Un moment per nosaltres.

Noto que el coronavirus m’ha canviat en certs aspectes de la meva vida. No és que m’hi fixi molt ni constantment, però sí que evito certes zones on sé que hi pot haver molta gent. Deu ser això de la “nova normalitat” que ens porten venent des del mes de març.


Ahir, quan vaig plegar de treballar, em vaig posar a nedar a la mini piscina de casa. Un parell de gomes que m’aguanten els peus i puc entrenar sense problemes. Evito gent, evito contactes i virus varis. M’agrada fer esport, per mi és la meva teràpia. I sí, sempre ho recomano a totes les sessions.


Trobar temps per una mateixa costa. La feina, la casa, la canalla, els estudis... no us enganyaré, tenir fills limita molt el temps que et pots dedicar a tu mateixa. Amb un ja es nota, amb dos encara més, i suposo que amb més de dos encara deu ser pitjor. Costa... sí! I després d’un confinament es nota que una necessita moments per sí mateixa.


Trobar aquests moments és qüestió d’organització, de prioritats, i de tenir una parella/avis/cangur a prop perquè et puguin fer un cop de mà 😂.


Que important això. Moments per nosaltres. Sense teles ni pantalles en general. Moments de gaudir de la nostra companyia, per poder carregar-nos d’energia i compartir-la amb els que ens estimem. .


Busca la teva teràpia, el teu moment TEU. I comencem a gaudir-lo... i si ets d’aquelles persones que espera tot l’any les vacances... comença’t a plantejar què falla a la teva vida...


Aquí estem, online i presencial. A Santa Coloma de Farners. Contacte a través de la meva nova web www.annapamplona.com!!#psicologia #psicologossantacolomadefarners #psicologoonline #psicoterapia #santacolomadefarners #psicologosils #sils #riudarenes #angles #lacellera #online #psicologasantacolomadefarners #psicologa #psicoterapeutaonline #online #psicòloga #psicòleg #psicoonline #girona #psicologosgirona #psicoleggirona #onlinegirona #terapiagirona


3 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo