Buscar
  • Anna Pamplona Bruset

Tornem al mindfulness

Actualizado: may 4

Ai, ai, ai...! Que fa molt que no actualitzo xarxes socials! . No patiu, estic aquí! Compaginant la feina que per sort no és poca 🙏, els estudis de neuropsicologia 🤓, els petits 🤯, l'esport 🏃🏽‍♀️, els hobbies varis 🧐... . I arriba la nit i estic 😴! A vosaltres també us passa? . Però avui he pensat que m'haig de tornar a posar seriosa amb el #mindfulness i practicar CADA DIA sense excuses, perquè de vegades vaig tan amunt i avall fent les coses que m'agraden que m'oblido de parar, respirar, estar present. . Així que jo mateixa em faig el repte #mindfulness per viure més plenament tot el que em va passant. . Anem tan atabalades amb tot que sovint ens oblidem de cuidar-nos. Les dones, sobretot, portem una bona càrrega a sobre. . 👉Psicologia i psicoteràpia online i presencial a Santa Coloma de Farners (Girona). Contacte a través de la web www.annapamplona.com !!! #psicologia #psicoterapia #psicologas #psicologos #psicologossantacolomadefarners #santacolomadefarners #psicologosgirona #psicoterapia

8 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Botons