Buscar
  • Anna Pamplona Bruset

Incerteses

Totes les persones que vivim a Santa Coloma de Farners sabem que tenim un lloc que ens connecta amb nosaltres mateixes. Un lloc on podem anar i on segur ens sentirem v•i•v•e•s. Cadascú té el seu lloc preferit, però tots tenen una cosa en comú: està a prop del Castell de Farners i de les muntanyes que l’envolten.

.

I en aquests moments de tanta incertesa no se m’acudeix un millor lloc on anar, on connectar i on trobar la calma enmig de tanta tempesta.

.

Rebem tantes informacions al llarg del dia, tantes amenaces, xifres de contagis, de morts, tantes normes, prohibicions, recomanacions... que penso que ens estem perdent una mica pel camí. Ens estem saturant. I ja dubtem, fins i tot, de si l’aire que respirem és bo o no.

.

A teràpia sempre dic que no portem bé la incertesa, perquè ho volem tenir tot sota control i volem saber tots els “perquè”. Doncs apa, portem uns mesos que vivim en una incertesa laboral, econòmica, política, social, física i mental constant. Una incertesa que ens té atrapades i no ens deixa ser lliures.

.

Estic segura que venen moments difícils (i ja els estem començant a viure). Moments que no seran bonics ni agradables. El virus pren el paper protagonista en les nostres vides. Sí, ja sé que les negacionistes diran que el virus no existeix i ens volen tenir controlades, etc. (segurament a elles no els ha tocat de prop el que pot arribar a fer aquest bitxo).

.

Estic frisant per saber quin serà el lema d’aquesta temporada, perquè el “tot anirà bé” ja hem vist que no funciona. Potser el “no tenim ni p*ta idea de com parar el virus però anirem fent sobre la marxa; i si et toca i et contagies és perquè no t’has separat prou i no t’has posat prou gel hidroalcohòlic” seria una bona opció.

.

Seguirem treballant mentre puguem (o mentre ens deixin, que ja és molt). Ànims a totes les companyes que no poden treballar tot i haver complert amb totes i cadascuna de les mesures. Que totes trobem aquest lloc que ens empodera i puguem tirar endavant! 🙏 #santacolomadefarners #turodelvent #psicologia #psicologossantacolomadefarners #psicologosgirona #psicologosonline #psicoterapia #psicoterapiaonline #castelldefarners #psicologossantacolomadefarners


8 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Botons