Buscar
  • Anna Pamplona Bruset

Gràcies.

Últimament em venen a veure bastantes persones que venen recomanades per algú. . "És que he sentit parlar molt bé de tu", "és que ja fa temps vaig sentir el teu nom i m'han donat molt bones referències", etc. . I a mi no em deixa de sorprendre cada vegada que sento que algú m'ha recomanat, de veritat us ho dic. De sobte penso: "de debò la gent em recomana? De debò parlen de mi i de la meva feina?" . Porto més de 8 anys en aquest camí de l'autònoma i espero poder-hi seguir més temps però, sobretot, desitjo de tot cor poder-me seguir sorprenent. . No sóc la millor psicòloga ni espero ser-ho, tampoc arribaré mai a fer-me rica de diners... Però m'omple el ❤️ saber que algú ha pensat en mi. Gràcies. . M'encanta la meva feina i poder seguir aprenent dia rere dia. Desitjo que pugueu gaudir també vosaltres de la vostra feina. . Psicologia i psicoteràpia Online i presencial a #santacolomadefarners, #girona. Contacte a través del formulari www.annapamplona.com #psicologia #psicoterapia #psicologossantacolomadefarners #psicologiaonline #psicologiapresencial #psicologiahumanista

#psicologiatranspersonal #psicoterapeuta #annapamplonapsicologia

10 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo