Buscar
  • Anna Pamplona Bruset

Efectes de l’estrès

En un sol dia 4 pacients m’han dit que no tenen temps de res, que van amunt i avall de casa a la feina, de la feina a casa, a casa no atrapen la feina tampoc,no tenen temps per elles, no tenen temps ni de respirar, cuiden de tothom menys d’elles.

.

Et sona? Tu també tens la sensació que tot el dia corres i corres per poder fer tot el que t’has proposat (o t’han imposat)?

.

👉 Sabies que períodes d’estrès perllongats porten a una disminució important de la concentració?

.

👉 i les alteracions en l’esfera atencional són molt evidents. Et costa parar atenció o et diuen les coses i és com si no t’ho haguessin dit.

.

👉 La memòria de treball visual i verbal també es veu afectada. Et costa utilitzar imatges i paraules en les tasques. Allò de: “he llegit una pàgina i no sé què he llegit!”

.

👉 i com a conseqüència la capacitat d’aprenentatge 👎🏻

.

I sembla una tonteria oi? Doncs mira quants efectes té això de “no tenir temps per res” i això que no he parlat dels efectes físics i de salut!

.

I què pots fer? Potser replantejar-te les coses, l’estil de vida que portes... cuidar-te per dins i per fora. I no ser víctima d’aquest sistema que ens atrapa i ens obliga a produir sense parar, com si fóssim esclaus de les feines. Sembla fàcil i no ho és gens... ho sé. Potser es tracta de posar límits i prioritzar-nos. Potser és això.

.

Psicologia i psicoteràpia online i presencial a #Santacolomadefarners , contacte a través de la web www.annapamplona.com !!!

.

#psicologia #psicoterapia #psicologiaonline #psicoterapeuta #neuropsicologia #masterneuropsicologia #scf #psicologossantacolomadefarners #lovemyjob #stress #estres


12 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Botons