Buscar
  • Anna Pamplona Bruset

Curs 20/21

Aquí estem, agenda en mà organitzant una mica les setmanes. Sí, ja sé que no es pot organitzar res i menys amb el coronavirus voltant tan lliurement, però sempre va bé una mica de previsió!


Aquest curs 2020-2021 es presenta una mica incert sembla, així que aquí estem, a l’expectativa. I que poc ens agrada no tenir les coses sota control, oi?? Què voleu que us digui, jo estic força intrigada per veure com anirà tot plegat! Posarem en pràctica la ment del principiant (mirar-s’ho tot com si fos la primera vegada), la paciència i ens repetirem com un mantra que hi ha coses que no podem canviar perquè no depenen de nosaltres.


Si vols demanar-me hora, ho pots fer a través del formulari de contacte de la web www.annapamplona.com o per telèfon al 972931046. Espavila! Que ja estic donant hores per setembre!!


Espero que gaudeixis de les vacances i que la tornada a la feina sigui lleu. Recorda que és important com tornes a la feina, et donarà moltes pistes de si estàs fent quelcom que t’omple o no. Una abraçada! #psicologia #psicoterapia #psicologossantacolomadefarners #santacolomadefarners #sils #angles #girona #psicologosgirona


9 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Botons