Buscar
  • Anna Pamplona Bruset

Com treballo

M’agrada deixar espai. Deixar que cadascú sigui com és, que s’escolti, que triï el seu ritme, el seu camí.

.

No m’agrada imposar nombre de sessions, ni freqüència de visites, ni dies marcats. No m’agrada perquè, al meu entendre, la psicoteràpia (com la vida), no es pot predir, ni controlar.

.

M’agrada que em diguis: “Anna, necessito venir més sovint aquesta temporada”, al igual que també m’agrada que em diguis: “crec que estaré un mes i mig sense veure’t”. M’agrada perquè no penso en el 💰 que guanyaré o que perdré, penso en que ho decidiu vosaltres, escoltant què necessiteu i sabent que jo, sempre que pugui, més a prop o més lluny, us estaré acompanyant.

.

Tinc un pacient que em truca un cop cada 3 o 4 anys, perquè ell necessita, en un moment donat, fer una sessió. En tinc una altra que necessita sessions quinzenals durant una temporada i llavors passem setmanes sense veure’ns. També en tinc una que necessita una sessió mensual. Cada persona amb unes necessitats diferents, perquè totes som diferents.

.

Penso que és important que vosaltres decidiu el que necessiteu, sense imposar, sense jutjar, sense pressionar. Avançant al vostre ritme.

.

Això sí, de la mateixa manera que m’agrada “deixar fer”, m’encanta proposar tasques entre sessions perquè aneu treballant. Penso que així s’aconsegueix avançar, en el dia a dia.

.

Aquesta és la meva manera de fer. No és ni millor ni pitjor. Diferent segur.

.

Espero poder seguir treballant com m’agrada del que m’agrada 🙏 deixant que cadascú vagi fent el seu camí, decidint petits canvis, avançant, caient, aixecant-se.

.

Pd: m’acabo d’adonar que tinc 303 seguidores!! 😘 gràcies!! A la seguidora 310 li regalo unes galetes @pastisseriatuyarro 😂😂

.

Psicologia i psicoteràpia online i presencial. Santa Coloma de Farners (Girona). Contacte 👉 www.annapamplona.com #psicologia #psicoterapia #psicologosonline #psicologiaonline #psicologossantacolomadefarners #santacolomadefarners #psicologa #mindfulness #girona #psicologosgirona #psicologiasanitaria #psicologoadultos


9 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Botons