Buscar
  • Anna Pamplona Bruset

Cementiris

Entrar a un cementiri sempre em desperta quelcom dins meu. Aquell silenci, aquella pau, aquell respecte, aquell no-sé-què.

.

Quantes vides hi ha dins aquest lloc tan especial, quantes històries darrere cada làpida, quantes paraules dites i no-dites, quantes vides viscudes i no-viscudes, quantes emocions, records.

.

Mirant els noms escrits, els rams de flors exposats, les fotografies... no puc deixar de pensar en qui devien ser aquelles persones i en quina devia ser la seva història. Perquè tots tenim una història (o vàries). No puc deixar de pensar en que totes elles volien ser felices, viure i morir en pau. I com ens costa entendre i acceptar que ens morim...

.

I que importants són els rituals per acomiadar-nos de les persones que estimem: una flor, un pensament, un dibuix, un escrit, encendre una espelma.

.

Jo soc de les que pensa que l’ànima dels que ja no hi son es manté viva dins nostre. Que és important recordar-la i fer-la visible.

.

Penso que totes estem connectades i compartim aquell inconscient col•lectiu que defensava Carl Gustav Jung, una mena d’ànima de tota la humanitat.

.

Reflexions de dijous de Festa Major sense Festa Major 😅

.

#psicologia #psicoterapia #psicologosonline #psicologiaonline #psicolgossantscolomadefarners #psicologiasantacolomadefarners #psicoterapia #psicoterapiaonline #psicoterapiasantacolomadefarners #annapamplona #annapamplonapsicologia


14 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Botons