Buscar
  • Anna Pamplona Bruset

Xarxes socials. Veritat o mentida?

Actualizado: 8 de jul de 2020

L’altre dia em va passar una cosa molt curiosa. Xafardejant per instagram em vaig topar amb una story d’una pacient on es mostrava en un ambient molt agradable, amb un gran somriure, compartint alegria amb gent que s’estima… vaig pensar: “ostres! Mira que està bé, me n’alegro molt!”. No va passar ni mig dia, que ja rebia un missatge seu dient-me que necessitava que li donés hora el més aviat possible, que estava molt malament. Li vaig dir “ostres! Però si a la foto semblaves molt feliç!” i la seva resposta em va sorprendre, doncs em va dir “a Instagram tot és mentida”.


M’he trobat amb forces casos d’aquests: veure imatges o vídeos mostrant una realitat que NO és. Potser és la imatge que volen mostrar, potser la que voldrien viure, potser la que necessiten projectar… però no és una imatge coherent amb la realitat que estan vivint. Ja he dit moltes vegades que penso que només posem a les xarxes allò més bonic de les nostres vides, maquillant-ho de tal manera que mostri la nostra part més social, amable, divertida, carinyosa… per què, sinó, hi ha gent que comparteix absolutament TOT el que fa? Gairebé només falta que ens diguin a quina hora van al wc per desitjar-los una bona “apretada”. Una manera més d’exposar-se i mostrar les seves vides, potser haurien de mirar quina necessitat hi ha al darrere de tot això…


Les xarxes són molt útils, sobretot per feina, però alerta! No us creieu tot el que veieu… al final només és una vida maquillada a través d’una pantalla, no sabem què passa quan aquestes persones es posen al llit, quan estan soles, no tan sols sabem quin és el seu dia a dia REAL. I no, la gent no és tan feliç com sembla i sí, tots patim.
4 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Botons