FAQ

Les sessions duren una hora aproximadament (55-70 minuts)

No. Totes les visites tenen el mateix cost. Hi ha persones que necessiten només una visita per ordenar idees, n’hi ha que en necessiten més.

A través de l’aplicació Bizum o en efectiu.

No. M’agrada donar llibertat a la persona perquè pugui decidir quan necessita venir, sense obligacions. Sense «havers de».

Hem de tenir en compte un element molt important que, sovint, s’obvia. És necessari que us sentiu còmodes amb la psicòloga/psicotereapeuta que teniu al davant, que us sentiu respectades, enteses. Que hi hagi «feeling». Si noteu que no us agrada o que no connecteu, canvieu.

Depèn. De cada situació, de cada cas. Però, sobretot, depèn de tu. No recomano sessions setmanals (excepte situacions molt traumàtiques). Hi ha persones que venen cada 15 dies a l’inici, després allarguem. La idea és que utilitzeu les ales el més aviat possible, que no hi hagi dependència per cap de les dues bandes. I sabeu que sempre podreu tornar o enviar un mail per contacter.

És tan senzill com posar paraules a allò que ens passa i veure quins recursos tenim per fer-hi front.

Com quan apagues el llum de cop d’una habitació i no veus res durant els primers instants… i, passats uns minuts, t’adones que sí que hi veus i que ets capaç de diferenciar els objectes, fins i tot ets capaç de trobar el camí cap a la porta.

Ja des de la primera visita proposo exercicis, petites tasques o preguntes per anar completant la informació que m’heu donat i perquè comenceu a posar la mirada cap endins. També preparo exercicis en format àudio perquè pugueu fer a casa, tranquil·lament (és evident que a casa us sentiu més còmodes).

Cada exercici és personalitzat.

Ir arriba