Psicóloga en Santa Coloma de Farners

Treballar de psicòloga a Girona

El passat 2021 em va sorgir l’oportunitat de compartir despatx al centre de Girona, al mig de la Gran Via de Jaume I. Amb molta il·lusió em vaig decidir a obrir agenda un dia o dos a la setmana, depenent de la demanda. La meva sorpresa va ser la gran rebuda que vaig tenir, omplint els dies que hi acudia. I així he continuat fins a dia d’avui, anant-hi regularment setmana rere setmana. Puc dir que, oficialment, soc psicòloga a Girona. Qui m’hauria dit, fa uns anys, que aconseguiria aquesta fita? Recordo quan em deien que treballar de psicòloga era molt difícil i que no ho aconseguiria, m’alegro de no haver fet cas a aquestes paraules.

Com és la feina de psicòloga a Girona?

La veritat és que treballar de psicòloga a Girona m’aporta una mirada més àmplia, doncs les persones que atenc provenen de llocs molt diferents i al final això és un enriquiment professional i personal molt gran. Cadascuna de les persones que em venen a veure tenen una història a darrere i m’apassiona poder conèixer aquesta història per entendre el seu present. I tots els presents que escolto tenen un denominador comú: el patiment. Aquest patiment que és inherent a l’ésser humà, per més que ens esforcem a fer veure que no existeix en les nostres vides.

Treballar de psicòloga a Girona m’amplia la mirada

I a Girona els problemes amb els que em trobo són els mateixos que em trobo a Santa Coloma i tenen, doncs, el patiment com a base. L’ansietat és el tema estrella i sé de què parlo quan dic que l’ansietat, tot i ser molt necessària en les nostres vides, realment és complicada de regular ja que va prenent protagonisme mica en mica. En general ens costa desfer-nos-en una vegada apareix a les nostres vides. El segon tema estrella són els problemes relacionats amb la parella, és a dir, dificultats en la comunicació, poca valoració d’una mateixa dins la relació, problemes a l’hora de mantenir la individualitat. Soc psicòloga a Girona i treballo amb tot allò que soc capaç de sostenir.

Ser psicòloga a Girona em permet entendre

En general treballo de la mateixa manera a tot arreu: m’agrada posar èmfasi en la relació terapèutica, m’agrada que hi hagi confiança, m’agrada posar feina entre sessions. No m’agrada imposar ni número de sessions ni freqüència d’aquestes, perquè penso que és important que cada persona pugui decidir el seu camí. Potser hi ha persones que necessiten una atenció més guiada, més directiva, però aquest no és el meu tarannà. I és que, en general, a mi m’agrada que em donin la llibertat per triar i decidir sobre la meva vida i el meu tractament.

Què et trobaràs si em trobes de psicòloga a Girona?

Et trobaràs amb una persona que gaudeix molt de la seva feina i intenta ser transparent. No m’agrada fer el paper de sóc psicòloga i el que jo dic va a missa perquè no m’he cregut mai tant important. De fet, penso que tenim un problema si creiem que algú pot ser tan important! Jo dono el meu punt de vista, però hem de tenir en compte que soc una persona i que la meva mirada no és neutra, no pot ser-ho! La meva mirada, com la teva, està influenciada per totes les experiències viscudes, pels valors, per les creences, per tot allò après. I no, no és millor la meva mirada que la teva, segurament és diferent. I que bonic poder compartir mirades i aprendre a mirar de maneres diferents. 

A Girona em trobaràs amb la mateixa essència que a Santa Coloma de Farners o a qualsevol altre part del món. Però ser psicòloga a Girona em permet sortir del poble i canviar d’aires. També em permet conèixer persones fantàstiques a les que tinc la sort de poder acompanyar. Gràcies per la rebuda. De tot cor!

No dubtis a posar-te en contacte amb mi si creus que ens podem entendre.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir arriba